Siirry Tulevat vuokralaiset -sivulle

Esittelemme myös talon yrityksiä nettisivuillamme.

Kysymyksiimme on vastannut toimitusjohtaja Jarmo Torkamo.

KYOCERAn toimisto – Atomitie 5


KYOCERAn perusti vuonna 1959 Tohtori Kazuo Inamori. Alunperin yhtiön nimi oli Kyoto Ceramic Co. Ltd. ja sen erikoisalana olivat hienokeraamiset tuotteet. KYOCERAn historia on nähnyt huikean menestystarinan ympäristöystävällisten tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämisessä selkeänä tavoitteenaan - elämän laatu.

KYOCERA on tänä päivänä maailman johtava korkealuokkaisten keraamisten ja elektronisten komponenttien valmistaja. Muita merkittäviä tuotteita ovat aurinkopaneelit, sairaalatuotteet, matkapuhelimet sekä toimistolaitteet. Yhtiön toiminnat on jaettu kolmeen eri alueeseen, informaatio ja tietoliikenne; ympäristöystävälliset toimiston tulostin- ja monitoimilaitteet sekä elämän tyyliä korostavat tuotteet.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kiotossa Japanissa. KYOCERA konsernin liikevaihto oli 11,7 miljardia euroa maaliskuussa 2016 päättyneellä tilikaudella (perustuu jenin ja euron vaihtokurssiin: 1 EUR = 130 JPY)  ja yhtiön palveluksessa oli 68.185 työntekijää. KYOCERA konserniin kuuluu 226 yritystä.

KYOCERA on antanut lahjoituksia moniin yhteiskunnallisiin projekteihin, kuten KYOCERAn taidemuseoon, lasten hyväntekeväisyysohjelmaan, Kioto Palkintoon, missä palkitaan henkilö, joka on menestynyt joissain seuraavasta kolmesta kategoriasta; teknologian kehittäminen, tiede sekä taide ja filosofia.


Kyocera Document Solution
KYOCERA Document Solutionsin konserniin kuului maaliskuun 2016 lopussa 66 yritystä ja sen palveluksessa oli 16.142 työntekijää. Yhtiön liikevaihto oli 2,6 miljardia euroa (perustuu jenin ja euron vaihtokurssiin: 1 EUR = 130 JPY). Euroopan pääkonttori sijaitsee Hollannissa, tytäryhtiömme Saksassa on markkinajohtaja, kuten myös Venäjä. Yleisesti Kyocera markkinaosuudet ovat nousseet Euroopan maissa ja Kyocera Suomi nostaa vuosi vuodelta markkinaosuuksiaan. Kyocera Document Solutions Finland Oy toimii Suomessa päätuotteina tulostusratkaisut, monitoimilaitteet ja tulostimet. Henkilökuntaa Suomessa on hieman alle 20.

Alan kehityksen painopiste on muuttunut laitetoimitusten sijaan enemmän palvelun tuottamiseksi. Asiakas maksaa vain  tulosteista tai kopioista. Palvelun tuottaja vastaa laiteympäristön ylläpidosta ja tarvikelogistiikasta.  Meillä on koulutettu henkilökunta, joka monitoroi jatkuvasti asiakkaan tulostuslaitteisiin, jonka avulla voimme ennakoida huollon- tai väriaine tarpeet.


Tulostimien ja monitoimilaitteiden valmistajana Kyocera on tuonut markkinoille toimistolaitteita yritys- ja ammattikäyttöön. Painopisteen siirtyessä yhä enemmän ratkaisujen myyntiin yrityksen nimi päätettiin muuttaa. Yrityksen uusi nimi on 1.4.2012 lähtien KYOCERA Document Solutions Inc.
 

Ympäristöä ajatellen
Kyoceran tavoitteena on kehittää markkinoiden edistyneimpiä asiakirjanhallintalaitteita, joilla on mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Tästä on hyvänä esimerkkinä Kyoceran Long-life -tekniikka, joka vähentää tarvittavien kulutustarvikkeiden määrää ja siten tuotettua jätettä. Kyoceran tuotteiden käyttäjä voi siis huolehtia ympäristöstä samalla, kun saa käyttöönsä erittäin laadukkaan laitteen.

Käyttämämme Ecosys- tekniikan ansiosta ainoa säännöllisesti vaihdettava kulutustarvike on värikasetti. Kaikki perinteiset vaihto-osat, kuten tulostusrumpu ja kehitysyksikkö ovat erittäin kestäviä, joten niitä ei yleensä tarvitse vaihtaa tulostimen koko käyttöiän aikana. Meidän täytyy tuskin edes mainita, että tulostuslaatu ei ole koskaan ollut parempi.

Huoltotarpeet ovat siten todella vähäiset ja tuloksena on alhaisemmat käyttökustannukset ja vähäisemmät ympäristövaikutukset. Korkea laatu merkitsee pienempää huoltotarvetta ja alhaisempia kustannuksia. Lisäksi tulosteet ovat erinomaisia. Kyoceran tulostimet ja monitoimilaitteet ovat saaneet useita ympäristösertifikaatteja kuten Saksan 'Blaue Engel' . Useimmilla tuotteistamme on Ruotsin IT- Företagenin myöntämä IT ECO Declaration ja Kyoceralla on myös ISO 14001 – ympäristösertifikaatti.

 

Miten päädyitte Atomitielle ja mikä sai teidät valitsemaan juuri tämän talon?
Paras vaihtoehto toimintaamme nähden. Meillä on organisaatio, joka koostuu myynti-, hallinto-, markkinointi ja huoltohenkilökunnasta. Toimistotila, jossa on merkittävää etua toimintamme kannalta huollon/logistiikan osalta isot tavarahissit, joilla toimitettavat laitteet siirtyvät helposti lastauslaiturin kautta eteenpäin. Asiakkaat voivat käyttää C portaan henkilöhissejä, jotka johtavat toimistomme myyntitilaan. Hyvät kulkuyhteydet puoltavat myös paikan valintaa, sekä myös parkkitilaa löytyy riittävästi.
 

Mitkä seikat ovat teille tärkeitä ajatellen toimipisteitä?

Viihtyvyys ja asiakkaista huolehtiminen on kiinteistön omistajien ehdoton motto. Säännöllisesti meihin ollaan yhteydessä tiedustellen mahdollisia puutteita/epäkohtia tai parannusehdotuksia. Meillä on hyvä suhde kiinteistön henkilökuntaan ja tietysti myös naapureihin.

www.kyocera.fi

 

KYOCERAn toimisto – Atomitie 5