Siirry Nykyiset vuokralaiset -sivulle

ATOMITIE 5
ON KAIKKI
MITÄ KAIPAAT!

Atomitie 5 on viihtyisä toimitilakiinteistö, joka taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Me räätälöimme yrityksellesi ratkaisun, jossa on täsmälleen sinun tarvitsemasi määrä edustus-, toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja.

HYVÄT SYYT – HELPPO VALITA

1

HYVÄ SIJAINTI
& YHTEYDET

Atomitie 5 sijaitsee kätevän keskeisellä paikalla Kehä 1:n ja Valimon aseman välittömässä läheisyydessä. Meille on helppo tulla mistä suunnasta tahansa.

2

MUUNTUVAT
TILAT

Räätälöimme tilat aina asiakkaamme tarpeita vastaaviksi. Neliömme muuntuvat moneksi, niin kansainvälisen suuryrityksen pääkonttoriksi kuin pienemmäksi varastotilaksi.

3

JÄRKEVÄ
 HINTA

Vuokrattavat toimitilamme ovat monipuolisiin ja laadukkaisiin puitteisiin nähden varsin fiksun hintaisia. Meillä et maksa tehottomista neliöistä tai ylenpalttisesta mielikuvakuorrutteesta.

4

KOKOUSTILAT

Meillä kaiken kokoiset kokoonpanot kokoustavat viihtyisissä ja valoisissa tiloissa. Kaikki Kokousmaailmamme huoneet on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja wifi-yhteyksillä.

5

PYSÄKÖINTI

Kiinteistömme yhteydessä sijaitseva parkkitalo varmistaa, että niin sinun kuin henkilöstösi autoille löytyy aina sääsuojattu säilytyspaikka. Talomme etupihalla on lisäksi paikkoja asiakkaillesi.

6

PYÖRÄPARKKI

Liikutko mielelläsi pyörällä? Kiinteistömme yhteydestä löytyy erillinen parkkialue polkupyörille.
 

7

AULAPALVELUT

Kaikki aulapalvelumme työntekijät ovat hyvien ensivaikutelmien ammattilaisia. He vastaavat mm. vieraiden vastaanottamisesta sekä osaltaan kiinteistön turvallisuudesta.

8

RAVINTOLA-
PALVELUT

Hyvän ruoan ansiosta työntekokin maistuu mukavammin. Kiinteistömme ensimmäisessä kerroksessa on oma ravintola, joka tarjoaa aina arkisin maistuvia ja monipuolisia lounaita sekä kahvihetkien piristyksiä.